top of page

Usha Henning

Natuurcoach, bosbadgids

Usha Henning van Inside Nature neemt je graag mee de natuur in tijdens bosbaden, teambuilding en teamcoaching, natuurcoaching, loopbaanbegeleiding en creatieve (dans) workshops. Ze is vooral actief in de bossen rond Gent, Merelbeke, Oosterzele, Brakel, Wetteren en Zottegem en andere locaties op aanvraag.


Tijdens deze activiteiten word je uitgenodigd om je te verbinden met de natuur om je heen en je eigen innerlijke natuur en ritme. We maken immers deel uit van de natuur. De natuur spiegelt ons veel over onszelf en hoe we in het leven staan. In een bosbad nodigt Usha je uit om bewust en in stilte de natuur in te gaan en zo ervaar je het leven in het bos op een intense manier. Je zet al je zintuigen open en dompelt jezelf dus echt onder in de geuren en kleuren van het bos: een waar bosbad. Dit brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte, gezondheid en inspiratie.


Tijdens het bosbaden, de coachings en workshops bundelt ze haar kennis en ervaring als bosbadgids en natuurcoach (opleidingen bij Shizendo en Innersteps) natuurgeneeskundig therapeut, teamcoach, lichaamsgericht therapeut en counselor (Hogeschool Hippocrates NL) sjamanisme, familie- en systeemopstellingen en dansexpressie/Authentic movement.


Usha werkt samen met o.a. CM, Steunpunt geestelijke gezondheidszorg, ANB en Natuurpunt. Welkom om deel te nemen aan een van de bosbaden op de agenda of vraag een bosbad op maat aan (als bedrijf, vriendengroep of familie).


Je kan haar volgen op facebook, instagram of via haar blog en nieuwsbrief. Neem gerust contact op: https://insidenature.be/contact.html of telefonisch via 04 74936867.

04 74 93 68 67

Usha Henning
bottom of page