top of page

Bosbadkaart

Door Steffie Vandierendonck
31 maart 2021

Misschien hoorde je al van 'bosbaden' en ben je benieuwd wat het precies inhoudt? Misschien had je graag een begeleid bosbad gedaan, maar kan dit niet door de huidige coronamaatregelen? Of je volgde al eens een bosbad in groep, en vindt het moeilijk om nadien zelf op een gelijkaardige manier het bos in te trekken?

De bosbadkaart ontwikkeld door Steffie Vandierendonck en Wouter Van Dyck kan je hierbij helpen.

De bosbadkaart is een pakket:
een boekje in handig A5-formaat van 12 pagina's op waterbestendig papier die gedrukt werd i.s.m. de Provincie West-Vlaanderen.  De kaart en basisuitleg zijn zo ontworpen dat je ermee in eender welk bosrijk gebied op stap kan.  Op het boekje staat een unieke code met link waar je een e-book en een audiogids kan aanvragen die nog extra informatie en oefeningen bieden. Zo ben je helemaal klaar om alleen op bosbad te gaan.

Verschillende mensen hebben het al getest en vonden dit een geweldige ondersteuning voor hun DIY bosbadervaring. Bondig uitgelegd, met de mogelijkheid om meer te leren als men dat wil.  De bosbadkaart heeft zelfs een partnerschap met deze website. Naast feedback  helpt bosbadenvlaanderen.com met de promotie, want deze website wil dat zoveel mogelijk Vlamingen met bosbaden kennismaken. Als je deze unieke link gebruikt (klik hier), gaat  2€  van de kostprijs naar de vrijwilliger van bosbadenvlaanderen.co 

Totale Kostprijs bedraagt 12€.
Voor de verzending betaal je nog 3€  extra.

Als je de kaart online koopt, kan je enkel met paypal of creditkaart betalen.

Mocht je liever via een andere manier de kaart aankopen kan je Steffie Vandierendonck via info@steffievandierendonck.com contacteren. Vermeld er dan zeker bij dat je het pakket wil aankopen via bosbadenvlaanderen. Zo krijgen wij ook de steun om deze website verder uit te breiden. 

We wensen je veel fijne ervaringen toe!

162666617_271372767808164_20035029927371
bottom of page