top of page

Ann Vanhooreweder

Shinrin-Yoku gids - biodanza in de natuur

Ann Vanhooreweder is een gecertificeerde Bezielde, enthousiaste Shinrin Yoku Gids. Zij volgde een jaar lang deze praktische opleiding volgens de energie van de seizoenen en de methode van de Shinrin Yoku Academie in Nederland. Haar opleiding tot facilitator ‘ Biodanza in de natuur ‘ kreeg zij van Eliane Matuk, vrouw van Rolando Toro, in de prachtige natuur van Slovenië.Het liefst van al mediteert zij in de natuur met de energie van ‘ Je lichtlichaam ontwaken ‘, om er eentje te benoemen.


Ann begeleidt de Shinrin Yoku wandelingen en ook haar natuurtraject ‘ Year of the Soul ‘ vooral in het Beernemse Lippensgoed-Bulskampveld. Zij heeft daar een mooie verbinding met deze bosatmosfeer. Haar motto ' There is beauty in simplicity '.In haar natuurtraject werkt zij eveneens met energie van de seizoenen en vloeien het Bosbaden, Biodanza in de natuur, Meditatie, de verbinding met bomen, kruiden, bloemen, de bosatmosfeer, ethiek en esthetiek als één geheel samen.


Ann laat mensen genieten, vertragen, verstillen, plezier in het verbinden en vooral in hun eigen ritme ‘ Zijn ‘ in de helende kracht van het bos. Hierdoor komen zij terug tot hun diepste essentie in een respectvolle wederkerigheid met alles wat leeft en ervaren de deelnemers een grotere zielsprong. Connect met haar op facebook : https://www.facebook.com/ann.vanhooreweder

Ann Vanhooreweder
bottom of page